Haetko pillua netistä? Tarkista alla oleva artikkeli ensimmäisenä!

Oli polttava ja aurinkoinen kesäinen päivä mistä johtuen tietenkin panetus aivan valtava. Ruokakaupan kassatytön kiusoitteleva katse sekä isot tissit ei todellakaan helpottanut tilannetta ja työpäivän jälkeen kotiin tallustaessa katse etsiytyi vaivihkaa lähellä sipsuttavien mimmien takapuoliin. Kotiin saavuttuani ajattelin, jotta jotain sitä on tehtävä. On pakko saada nyt ja tässä pillua.

Hetken tuumailtuani päätin avata tietokoneen. Mitä jos netistä löytyisi pillua helpoiten. Pelkkä ajatuskin seksin hakemisesta netin kautta tuntui melko omituiselta. Minulla ei ollut aikaisempaa kokemusta nettideittailusta, mutta päätin kuitenkin ottaa haasteen vastaan. Tunsin olevani valmis äärimmäisiin tekoihin saadakseni seksiä joten aloin hakemaan pillua muutamilta deittipalstoilta. Rekisteröityminen deittisivustoille kävi nopeasti ja olin hetkessä etsimässä panoseuraa netistä.

Seuralaista ei tarvinut kovinkaan kauan etsiä, kun jo löytyi eräs nainen, joka osoitti kiinnostuksen merkkejä. En jäänyt odottamaan vaan näin tilaisuuteni tulleen. Iskin heti kiinni. Tunsin kuinka molempien kiima oli valtava, sillä ei kulunut kovinkaan kauan kun olimme jo sopineet seksitreffit minun luokseni heti seuraavalle päivälle.

Kiireiden vuoksi nainen ei voinut tulla harrastamaan seksiä heti samana päivänä, joten pillua joutui odottamaan vielä seuraavaan päivään. Suurin ongelma oli tietenkin se, että mihinkään ei pystynyt kiimaisena keskittymään. Ainut asia, joka täytti mieleni nyt kokonaan, oli tuo mystinen nainen jonka kanssa olin vaihtanut todella eroottisia viestejä tuntikaupalla.

pillua antava nainen

Olin varannut paljon aikaa seuraavana päivänä valmisteluihin. Olin varannut kondomeja ja vaihtanut lakanat sekä siivonnut paikat valmiiksi h-hetkeä varten. Odottelin hiukan hermostuneena naisen saapumista. Olisiko pillua todella näin helppoa saada netistä? Mitä jos nainen jättääkin saapumatta ja lähtee jonkun toisen matkaan? Olin varma siitä, että hän vaihtaa viestejä usean muunkin seksin nälkäisen miehen kanssa juuri tällä hetkellä. Tällaiset ajatukset pyörivät päässäni, enkä saanut ajatuksiltani hetken rauhaa.

Äkkiä havahduin ajatuksistani ja kuulin ovikellon soivan. Kaluni heräsi välittömästi ja käteni hikoilivat jännityksestä, kun kävelin eteiseen avaamaan oven. Matala miesääni huikkasi: ”Mä oon Jukka moi!”. ”Halusit pillua vai?”. Tunsin pyörtyväni ja olin vähällä huutaa apua, mutta en pystynyt. Päätin kuitenkin, että en enää ikinä hae pillua netistä.